Food Challenge – spiser hunde og kattemad

I love chocolate | I love Callebaut | I love Callets | I love … NEW

Ich liebe schokolade | Ich Liebe Callebaut | Ich liebe Callets | Ich liebe … NEU

J’aime le chocolat | J’aime Callebaut | J’aime les Callets | J’aime … Nouveau

Amo el chocolate | Me gusta Callebaut | Me encantan los Callets | Me gusta … nuevo

Amo il cioccolato | Mi piace Callebaut | Amo i Callets | Mi piace… Nuovo

I love , I liebe , J’aime , me gusta , amo CALLETS.EU

 

Jeg har simpelthen leget den klammeste leg med min storesøster, vi legede Food Challenge hvor vi hver i sær skulle købe 4 ting, som den anden skulle smage på… Jeg købte en røget makrel, hundemad, kattemad og en hvidløgsost som Victoria skulle spise, og Victoria købte lime, røget makrel, mug ost og hunde godbidder som jeg skulle smage… se med i videoen hvordan det gik. Knus fra Viola og Victoria 🐶🐱🐟🧀🍈

Denne video er filmet på min iPad Pro, og den er redigeret i iMovie.

Følg mig på Instagram :

#FoodChallenge #Søskende #MadChallenge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *